Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Orasul Semilunii" by Sarah J. Maas # eBook PDF Kindle ePub Free

Orasul Semilunii

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Orasul Semilunii
  • Author : Sarah J. Maas
  • Release Date : January 23, 2020
  • Genre: Paranormal,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 8949 KB

Description

Bryce Quinlan avea o viață perfectă – muncea din greu în fiecare zi È™i petrecea de zor în fiecare noapte – până când un demon i-a ucis cei mai buni prieteni È™i a lăsat-o sfâșiată de durere, rănită È™i singură. Când acuzatul ajunge în spatele gratiilor, dar crimele continuă, Bryce se trezeÈ™te în mijlocul cercetărilor È™i își jură că va face tot ce poate pentru a-È™i răz - buna prietenii.

Hunt Athalar este un celebru înger căzut, sclav la Arhan ghelii pe care a încercat mai demult să-i răstoarne de la putere. Abilitățile lui feroce și puterea incredibilă au fost folosite cu un singur scop: să-i asasineze pe dușmanii stăpânului său, fără să pună întrebări. Dar fiindcă un demon a dat peste cap tot orașul, i se oferă o șansă incredibilă: va fi liber, dacă o va ajuta pe Bryce să găsească criminalul. Bryce și Hunt ajung în subsolurile cele mai insalubre ale Orașului Semilunii, unde descoperă o putere întunecată ce amenință tot ce au mai drag pe lume. În același timp, sunt cuprinși de o pasiune înflăcărată, care ar putea să-i elibereze pe amândoi dacă s-ar lăsa în voia ei.

Cu personaje de neuitat, o poveste incitantă de iubire și pagini întregi de acțiune plină de suspans, Casa Pământului și a Sângelui, primul volum din seria Orașul Semilunii, îi dă ocazia autoarei să ne arate ce înseamnă durerea pierderii, prețul libertății și puterea dragostei.

„O adevărată lecÈ›ie despre cum se creează o lume în ficÈ›iune. Nu rataÈ›i această carte!“ Charlaine Harris, autoarea romanelor care au inspirat serialul True Blood


Free PDF Download "Orasul Semilunii" Online ePub Kindle